Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γενικές Πληροφορίες Προϊόντων



 Ο Τροχός της Ισορροπημένης Διατροφής








ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

Ο τρόπος που εξατομικεύουμε τα προγράμματα μας έτσι ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές ατομικές ανάγκες είναι κάτι για το οποίο εμείς στην Herbalife είμαστε πολύ υπερήφανοι. Τα εξατομικευμένα αυτά προγράμματα επικεντρώνονται στην προσπάθεια σας για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. 

Διαχείριση Βάρους 
Είτε επιθυμείτε να ελέγξετε το βάρος σας, είτε απλά να το διατηρήσετε, τα προγράμματα διαχείρισης βάρους της Herbalife, τα σνακ, τα ροφήματα και τα προϊόντα τόνωσης, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε! Εξατομικευμένα για τις ανάγκες του σώματος σας Παρέχουν πρωτεΐνη σόγιας, η οποία μειώνει το αίσθημα της πείνας Παρέχει μία ποικιλία από ευεργετικές θρεπτικές ουσίες

 Ενέργεια και Φυσική Κατάσταση
 Η ζωή αρκετές φορές είναι πολύ έντονη με πολλές και ταυτόχρονες απαιτήσεις καθημερινά. Μερικές φορές χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της μέρας και να μείνετε συγκεντρωμένοι. Η Herbalife® παρέχει τα σωστά προϊόντα τα οποία ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειάς σας και παράλληλα σας βοηθούν με τους στόχους σας για καλή φυσική κατάσταση.

 Ειδική Διατροφή 
Η σειρά Ειδικής Διατροφής περιλαμβάνει προϊόντα που θα σας βοηθήσουν με τους προσωπικούς σας ειδικούς στόχους: όπως είναι η αντιοξειδωτική προστασία, η ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, και η γενικότερη καλή φυσική κατάσταση.

 Εξωτερική Διατροφή 
Η σειρά Εξωτερικής Διατροφής της Herbalife® τρέφει τα δέρμα σας και τα μαλλιά σας ενώ παράλληλα τα προστατεύει από ζημιογόνους παράγοντες. Με συστατικά όπως είναι οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες, η αλόη, και το σύμπλεγμα γλυκοζαμίνης, η σειρά Εξωτερικής Διατροφής της Herbalife® τρέφει το δέρμα σας από την κορυφή έως τα νύχια.